تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دستگاه حضور غیاب تشخیص چهره جهان گستر پارس چیست؟

تبليغات

آرشيو مطالب

امكانات ديگر

آمار

    تعداد آنلاین : 0
    بازدید امروز : 2
    بازدید دیروز : 0
    هفته گذشته : 2
    ماه گذشته : 2
    سال گذشته : 83
    بازدید کل : 293
    کل مطالب : 69
    نظرات : 0

دستگاه حضور غیاب تشخیص چهره جهان گستر پارس چیست؟

 

دستگاه حضور غیاب تشخیص چهره

چند وقتی میشه که تقریبا تمام سازمان ها و شرکت های معتبر دارن از دستگاه های حضور و غیاب استفاده میکنن. همون طور که توی مقاله های پیش هم گفتیم دستگاه های حضور و غیاب، انواع مختلفی دارن که هر سازمان با توجه به نیاز و امکانات شخصیشون، یکی رو انتخاب می کنن و ازشون استفاده می کنن.

یکی از جدیدترین و پیشرفته ترین مدل های دستگاه حضور و غیاب، دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهرست.

 توی این مقاله می خوایم یه کوچولو این دستگاه رو براتون بیشتر معرفی کنیم و اطلاعات بیشتری رو در اختیارتون قرار بدیم!


دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره چطوری کار میکنه؟

نحوه ی کار دستگاه حضور غیاب تشخیص چهره جهان گستر پارس به این صورته که بعد از این که دستگاه رو تهیه کردین و در سازمانتون نصب کردین؛ هر کدوم از کارمندها باید بیان و جلوی دوربین اسکنر دستگاه قرار بگیرن! بعد از این که صورتشون اسکن میشه، دستگاه یه الگوریتمی بین نقاط مختلف صورت اون ها پیدا می کنه و اون الگوریتم رو به همراه اطلاعات شخص توی حافظش ذخیره میکنه. بعد از ثبت اطلاعات، هر زمان که فرد دوباره جلوی دوربین دستگاه قرار بگیره؛ دستگاه اون رو شناسایی می کنه و ساعت حضور و غیابش رو ثبت می کنه!


مزایا و معایب دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی

دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره، دستگاه گرونیه وتهیه کردن اون هزینه ی زیادی رو ممکنه به سازمان تحمیل کنه اما مزایا و ویژگی های داره که هیچ کدوم از دستگاه ها ممکنه داشته باشن.




مزایا

  • برای مثال به عنوان یکی از مزیت هاش میتونیم بگیم که هیچ کس توی دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره نمیتونه تقلب کنه و چهره ی فرد دیگه ای رو به جای خودش ثبت کنه؛ پس امکان تقلب توی این دستگاه تقریبا به صفره!

  • دومین مزیتش اینه که چون کارمندها تماسی با خود دستگاه ندارن، دیگه امکان انتشار بیماری کارمندها توی سازمان وجود نداره! در صورتی که این اتفاق توی دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی میفته و ممکنه عامل ابتلای بسیاری از کارمندها به انواع مختلف بیماری ها بشه.

  • سومین مزیتش اینه که عملکرد کاملا اتوماتیکی داره و دخالت افراد غیر مسئول رو برای ثبت زمان حضور و غیاب بقیه کارمندها به حداقل می رسونه!


حالا که یه سری از مزایای این دستگاه رو گفتیم؛ بیاین یه چند تا از معایبش رو هم بشنوین که یه دید کاملی نسبت به قضیه به دست بیارین!

معایب

  • یکی از مهم ترین ایراداتی که به این دستگاه میگیرن اینه که فرد هربار باید با همون زاویه ای جلوی دوربین قرار بگیره که دستگاه برای اولین بار شناساییش کرده! یعنی اگر زاویه ی صورتش رو نتونه مثل همون بار اول تنظیم کنه دستگاه برای شناساییش دچار مشکل میشه! البته این تنظیم کردن زاویه اصلا کار سختی نیست اما خب بعضیا دنبال بهانه میگردن :|

  • یکی دیگه از ایرادات دستگاه اینه که حجم اطلاعاتی که ذخیره میکنه خیلی بالائه و نیازمند یه حافظه و حجم زیادی برای ذخیره کردن اطلاعاتشه!  البته شرکت های سازنده معمولا این حافظه رو در اختیار مشتری هاشون قرار میدن اما خب به خودی خود براش یه عیب محسوب میشه دیگه!

حالا که تا حدودی با دستگاه آشنا شدین و چند تا از مزایا و معایبش رو هم فهمیدین؛ شاید بپرسین که از کجا و چجوری میتونم این دستگاه حضور و غیاب رو برای سازمانم تهیه کنم؟


نحوه ی تهیه ی دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره

اولا این که توصیه ی ما به شما اینه که برای خریدتون خیلی عجله نداشته باشین و به محض فهمیدن چند تا مزیت سراغ خرید و سفارش دادن کالا نرین!

اگر به سایت ما مراجعه کنین (دستگاه های حضور و غیاب جهان گستر پارس) میتونین مقاله های کامل تری رو درباره ی دستگاه های حضور و غیاب و مزایا و معایبشون بخونین! علاوه بر این میتونین دموی محصولات رو هم ببینین و مناسب ترین و کاربردی ترین محصول رو برای سازمان یا شرکتتون تهیه کنید!

در مرحله ی آخر هم اگر بعد از خوندن مقاله ها و دیدن دموی محصولات هنوز مردد بودین میتونین با شماره ی زیر تماس بگیرین و با کارشناسان ما مشاوره فروش رایگان داشته باشین!



برچسب ها : ,
نوشته: مهندس امنیت | تاریخ: |

تبليغات

درباره ما


POWERED BY
BLOGTEZ.COM
تمامي حقوق در انحصار اين وبگاه ميباشد و هرگونه كپي برداري غير مجاز و شرعا حرام است. طراحي شده توسط : آرياتمپ